Nainen näki kuolleen veljensä kasvot toisella miehellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebekah Aversano menetti vuonna 2012 auto-onnettomuudessa 21-vuotiaan veljensä Joshuan. Aversanon perhe luovutti Joshuan elimistä kaiken mahdollisen, minkä vuoksi eräs toinen mies sai elämänsä takaisin uusien kasvojen muodossa.

Daily Mail -lehden mukaan Richard Norris -niminen mies joutui vuonna 1997 ampumavälikohtaukseen, jossa hän sai luodin kasvoihinsa. Hän menetti kasvonsa ja ne turmeltuivat niin pahasti, että mies ei enää näyttäytynyt missään. Joshuan ansiosta Norris sai kuitenkin hänen kasvonsa itselleen 36 tuntia kestäneen leikkauksen avulla ja samalla myös oman elämänsä takaisin.

Australian 60 Minutes -nimisen dokumenttisarjan kuvausryhmä kuvasi tilanteen, kun Joshuan sisko Rebekah pääsi näkemään Norrisin ensimmäistä kertaa ja oman veljensä kasvot toisella miehellä. 60 Minutes on julkaissut tulevasta jaksosta YouTube-kanavallaan esittelyn, jossa Rebekah pyytää Norrisilta luvan saada koskettaa kasvoja. Veljensä kasvojen näkeminen uudessa vartalossa aiheuttaa herkistymistä ja hämmennystä.