Pikkupoika ystävystyi roskakuskin kanssa – hellyttävät jäähyväiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet muistavat varmasti aina sen ensimmäisen ystävän, joka heillä on ollut. Ensimmäinen ystävä löytyy usein naapurustosta tai samasta hoitopaikasta, mutta eräs pikkupoika ystävystyi heidän roskakuskinsa kanssa. Kaverukset joutuivat kuitenkin jättämään jäähyväiset toisilleen, sillä pojan perhe on muuttamassa pois.

Kaksivuotias Deacon Ross pitää heidän roskakuskiaan parhaana ystävänään. Deacon odottaa aina perjantaita innoissaan, koska hän tietää, että silloin O’Dee tulee keräämään roskat. Odotellessaan O’Deeta poika leikkii aina omalla pienellä roska-autollaan.

Deaconin perheeseen on tulossa uusi lapsi, minkä vuoksi perhe joutuu muuttamaan isompaan taloon ja jättämään naapuruston. Deacon joutuu jättämään jäähyväiset parhaalle ystävälleen ja tekee sen suloisesti hänen äitinsä kokoaman herkkukorin kanssa.

O’Dee yllättyy siitä, miten tärkeä hän on pikkupojalle eikä Deacon taida edes todella ymmärtää, että he eivät luultavasti tule enää koskaan näkemään toisiaan. Deacon kertoo roskakuskille, että haluaisi äitinsä nimeävän uuden vauvan O’Deeksi hänen mukaansa.