Autokauppa Facebookissa: ”Ylioppilaalle ruusujen kylkeen Bentley”

Autot · Stara.fi

Suomessa järjestetään tänään perinteisesti kymmeniätuhansia juhlia uusien ylioppilaiden ja muiden valmistuneiden kunniaksi. Setelitukut vaihtavat samalla omistajaansa, kun sukulaiset muistavat valmistuneita rahalahjoituksilla. Samalla vanhemmat ostavat joskus merkittävästi kalliimpiakin lahjoja.

Luksusautoihin erikoistunut Auto-Outlet Helsinki on haistanut lahjoissa markkinaraon, sillä se vinkkaa tuoreiden ylioppilaiden vanhemmille hieman keskimääräistä näyttävämmästä lahjasta. Valkoisen ruusukimpun kylkeen sopisi autokaupan mukaan upeasti esimerkiksi valkoinen Bentley, jonka hinta on 159.900 euroa.

– Auto-Outlet toivottaa paljon onnea huomenna kaikille lakin saaville! Palvelemme huomenna Flamingossa ja Lokomonkulmassa klo 10-14. Vielä ehtii ylioppilaslahjaostoksille siis. Valkoisten ruusujen kylkeen upea lumen valkoinen Bentley GT Continental Speed!

Auto-Outlet toivottaa paljon onnea huomenna kaikille lakin saaville! Palvelemme huomenna Flamingossa ja Lokomonkulmassa…

Posted by Auto-Outlet Helsinki Oy on 29. toukokuuta 2015