Katie Price palasi julkisuuteen – esitteli uuden povensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price julkaisi taannoin kuvia suihkurusketuksensa tuloksista. Sen sijaan, että lopputulosta olisi kehuttu, olivat monet tähden faneista sitä mieltä, että tulos on koomisen tumma.

Splash
Splash

Eilen Katie Price kuvattiin viettämässä iltaa ulkona miesystävänsä Kieran Haylerin kanssa. Povipommi oli tapansa mukaan pukenut ylleen rohkean paidan, joka nosti hänen povensa pääosaan.

Viime vuonna Katie Price vahdatti rintojensa silikonitäytteet pienempiin. Povipommi kommentoi muutostaan YouGossip-sivustolla julkaisemansa kuvan yhteydessä: ”Rakastan todella paljon uusia rintojani. Nyt voinkin kuvata uuden kalenterin näillä”. Price nimesi uuden rintavarustuksensa miesten nimillä Billy ja Bob.

Splash
Splash
Splash
Splash