Kohutusta bodarilapsesta varttui aikuinen – kuolee nyt työkseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan Little Hercules -nimellä tunnettu kehonrakentaja pääsi uutisiin ollessaan kahdeksanvuotias. Tällöin Richard Sandrak oli nuorin kehonrakentaja ja kohautti mediaa uskomattoman teräksisillä lihaksillaan ja notkeudellaan. Inside Edition kävi katsomassa, mitä aikuiseksi kasvaneelle Sandrakille nykyään kuuluu.

Richard Sandrak on jo nuori mies ja ehtinyt varttua parrasvaloista piilossa 23-vuotiaaksi. Häntä ei ole enää tunnistaa samaksi henkilöksi eikä kehonrakennus olekaan miehelle enää tärkeää. Sandrak elättää itsensä nykyään stunt-miehenä ja sijaisnäyttelijänä Universal Studiosilla Hollywoodissa.

Sandrak tekee stuntteja, joista useimmat liittyvät tuleen, tippumiseen tai ammutuksi tulemiseen. Mies sytytetään palamaan noin viisi kertaa joka päivä ja se jännittää häntä hieman edelleen. Hän tekee myös temppuja, joissa häntä ammutaan ja joissa hän joutuu tippumaan useiden metrien korkeudelta.