Jenkkiräppäri perui Suomen keikan – näin suomiräppäri iski takaisin

Festarit Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi taannoin kuinka newyorkilaisräppäri Cam’ronin oli määrä saapua tänään lauantaina juhlistamaan koulujen kesälomien alkamista Tampereen Pakkahuoneella järjestettävään Blockfest PreParty -tapahtumaan. Eilen jenkkiartisti kuitenkin perui keikkansa kertomatta syytä, ja samalla peruuntui koko tapahtuma.

– Cam’ron on peruuttanut Suomen keikkansa aiemminkin. Blockfesteillä 2011 hän huijasi järjestäjiä jopa niin pitkälle, että valehteli olevansa koneessa matkalla Suomeen. Maksettua ennakkopalkkiota ei saatu takaisin edes oikeusteitse, tapahtuman Facebook-sivuilla kerrotaan.

Suomalaiset fanit ovat syystäkin suivaantuneita räppärin käytökseen, ja eräs tapauksesta suoraa palautetta antaneista on tamperelainen räppäri Majuri. Hän ilmaisi tuohtumuksensa artistin Instagramissa melko tyhjentävästi.

– You sorry excuse of a man and an artist. Your career is over and your shit is trash. You stood up your gig for the second time, advance paid, with no good reason and shat all over your fans. I guess you don’t care about your own music and what it means to people. We’ll rock over here with @troubleman31, @mistercap, @tydollasign, @mobbdeepqb and @kidinkbatgang at @blockfest and we’ll wish you good luck selling your fucking shower curtains. Fuck you. Sincerely yours, Finland

Cam’ron tunnetaan omaperäisenä ja tyylitajuisena artistina, joka nousi maailmanmaineeseen 90-luvulla New Yorkin hiphop-piireistä. Myös The Diplomatsin riveistä tuttu artisti, oikealta nimeltään Cameron Ezike Giles Jr julkaisee tänä vuonna seitsemännen studioalbumiansa Purple Haze 2.

Blockfest järjestetään 21. – 22. elokuuta 2015.

Kuva, jonka @mr_camron julkaisi