Pyöräilyä minihameessa – näin estät vilauttelun!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joukko pyöräilemisestä nauttivia naisia oli huomannut, että heillä oli yhteinen ongelma, joka oli hameen kanssa pyöräily. Lähes kaikki naisista oli ajautunut hameella pyöräillessään kiusalliseen tilanteeseen, jossa he tahtomattaan vilauttelivat alushousujaan liikenteessä.

Haastavampia tilanteita vilauttamisen kannalta oli pyörän selkään nouseminen ja sieltä laskeutuminen. Pyöräillessä tuulenvire myös usein tarttuu hameen helmaan ja sen seurauksena alushousut vilahtelevat. Naispyöräilijät ovat keksineet helpon konstin, jolla hameen helman saa pysymään alhaalla. Kaikki, mitä pyöräilijä tarvitsee on kolikko ja kuminauha.

Neitokaiset ovat kuvanneet nerokkaasta vinkistään videon, joka on julkaistu Youtubessa. Kolikko sujautetaan hameen takahelmasta etupuolelle ja sitten kolikon ympärille asetetaan kumilenkki. Kolikko toimii siis tilapäisenä nappina, joka tekee hameesta pyöräilyn ajaksi housut. Tällä vinkillä pyöräilijä välttää vilauttelun ja onnistuu pujottelemaan liikenteessä siveellisesti ja tyylikkäästi.