Mies jäi bussin alle – väkijoukko nosti linja-auton ilmaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoon keskustan kupeessa Walthamstowissa sattui kauhistuttava onnettomuus, kun tietä ylittänyt 55-vuotias mies jäi bussin alle. Yksipyöräisellä liikenteessä ollut mies ajautui bussin eteen ja linja-auto tönäisi miehen kumoon. Bussi ei ehtinyt pysähtyä ajoissa ja miehen jalka jäi bussin alle puristuksiin.

Tilanteen nähneet ohikulkijat eivät empineet toimia, vaan ihmiset ryntäsivät bussin viereen auttamaan miestä. Yhteistuumin väkijoukko päätti kallistaa bussia, jotta mies saataisiin alta pois. Ihmisten joukosta kantautui lähtölaskenta ja sitten jokainen nosti kaikin voimin bussia ylös.

Kuin ihmeen kaupalla ihmiset onnistuivat kallistamaan tonneja painavan kaksikerroksisen Routemaster-bussin. Mies pelastettiin bussin alta ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Metro-lehden mukaan mies loukkasi jalkansa vakavasti onnettomuudessa, mutta muuten hänellä ei ole hengenvaaraa. Tilanteesta kuvattu video osoittaa, että hädän hetkellä kaikki puhalsivat yhteen hiileen ja sen ansiosta mies pelastui.