Vanhemmat tekivät tyttärestään ihmis-Barbien: ”Olen kuin elävä nukke”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainalainen Valeria Lukyonova nousi pari vuotta sitten julkisuuteen silmiinpistävän ulkonäkönsä ansiosta. Malli sai mediassa nimen ihmis-Barbie, sillä hän muistuttaa useiden plastiikkakirurgisten operaatioiden ansiosta varsin paljon Mattelin kuuluisaa nukkea.

#FITNESS

Kuva, jonka Angelika Kenova (@barbiekenova) julkaisi

Nyt Valeria on saanut haastajan Venäjän Moskovasta. Angelica Kenova on tuorein ihmis-Barbien tittelin saanut malli, ja toisin kuin edeltäjänsä, hän ei ole omien sanojensa mukaan muokannut ulkonäköään plastiikkakirugian avulla. Angelica kertoo nukkemaisen olemuksensa olevan hänen vanhempiensa syytä.

– Vanhempani kasvattivat minua kuin prinsessaa kasvaessani. He eivät päästäneet minua ulos, eivät antaneet minun tapailla poikia, eivätkä kokea tavanomaisia aikusten asioita. En ole kykeneväinen normaaliin elämiseen. Olen kuin elävä nukke, Angelica Kenova avautui Daily Mail -lehdelle.

Mallin mukaan hänen Barbie-tyylinen vartalonsa johtuu ruokavaliosta ja rankasta kuntoiluohjelmasta, jotka ovat hänen vanhempiensa määrittelemiä. 26-vuotias nainen asuu edelleen kotonaan. Vaikka hän saa nykyään tavata miehiä, täytyy hänen ottaa äitinsä mukaan treffeille.

– Vanhempani eivät halua minun muuttavan pois kotoa. En saa edes ostaa itse vaatteitani, sillä äitini haluaa valita vaatteita jotka sopivat vartalolleni ja korostavat hyviä piirteitäni, Angelica kuvailee.

Angelica Kenova haaveilee voivansa joku päivä muuttaa omaan unelmien kotiinsa. Hän myös toivoo vielä joku päivä löytävänsä miehen, mutta aivan kenen tahansa mukaan Angelica ei halua lähteä.

#selfie #barbie #happy

Kuva, jonka Angelika Kenova (@barbiekenova) julkaisi

#barbie #selfie

Kuva, jonka Angelika Kenova (@barbiekenova) julkaisi