Arnold Schwarzenegger jaksaa paahtaa – Conan Barbaariksi heti Terminatorin jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintaelokuvien tähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzenegger ei osoita väsymisen merkkejä. 67-vuotias tähti palaa tänävuonna pysäyttämättömän tuhoajarobotin rooliin elokuvassa Terminator Genisys. Elokuvan ensi-ilta on 25. kesäkuuta.

Terminator Genisysin jälkeen Arnold Schwarzenegger on paalamassa toiseen uransa alkuvaiheiden suosikkirooliin The Legend of Conan -elokuvassa. Elokuva on suoraa jatkoa vuonna 1982 ilmestyneelle Conan Barbaari -elokuvalle, ja se kertoo hahmon myöhemmistä vaiheista. Tuottaja-käsikirjoittaja Chris Morganin mukaan uusi elokuva tulee tavoittelemaan alkuperäisen Conan Barbaarin henkeä tarkasti.

– Studio käski meitä luomaan elokuvan, joka olisi alkuperäisen Conanin arvoinen. Vuoden 1982 elokuva on aika brutaali, mies kuvailee TheAnroldFans-sivuston haastattelussa.

– Kun tapaamme hahmon, Conan on tehnyt monenlaisia asioita elämässään. Hän on ollut varas, soturi, merirosvo, kuningas, legenda, ja nyt hän on vanha mies. Kuvitelkaa Clint Eastwoodin Armoton-elokuvaa, mutta miekkaa heiluttavalla barbaarilla, Chris Morgan selventää.

The Legend of Conan -elokuvan tuotannon aloittamista kaavaillaan tämän vuoden loppupuolelle. Arnold Schwarzeneggerin esittämän Conanin lisäksi elokuvassa tullaan näkemään myös muita alkuperäisestä Conan Barbaarista tuttuja hahmoja.