Kenguru kuin vapaaottelija – otti kuristusotteen tappelussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa on totuttu näkemään uroskenguruiden nahisteluita jopa asutusalueilla. Joskus tappelut äityvät niin pahaksi, että ihmisten on puututtava asiaan. Nyt eräällä asuinalueella asukkaiden videolle on tallentunut tappelu, jossa toinen kenguruista käytti kuristusotetta.

Kenguruiden tappelu päättyi siihen, kun toinen uroksista pääsi lajitoverinsa niskan päälle. Kenguru sai nimittäin otteen toisen uroksen kaulasta ja kuristi sitä niin kovaa, että toinen kenguruista luovutti. Asukkaat seurasivat kauhulla tilanteen etenemistä.

Videolta käy kuitenkin ilmi, että tappelun voittanut uros irrotti otteensa, kun se tajusi, että toinen oli tainnoksissa. Kuristusotteesta lähes tajuttomaksi mennyt kenguru liikahteli videolla ja se viittaisi siihen, että se oli vain pahasti pyörällä päästään. On sanomattakin selvää, että kuristusotteen opetellutta kengurua ei kannata haastaa tappelemaan.