Ihastuttava video leviää verkossa – kileille puettiin villapaidat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tenneseeläisellä maatilalla koettiin ilon hetkiä, kun vuohien perhe kasvoi kolmella pienellä kilillä. Syntymästään asti kolme pientä kiliä ovat olleet maatilalaisten silmäteriä. Eipä ole ihme, että niiden hyvinvoinnin takaamiseksi omistaja on jopa kutonut niille pienet villapaidat.

Viileänä kevät iltana omistaja sovitti paitoja pienokaisten päälle. Elite Daily -lehden mukaan näky oli niin riemastuttava, että yksi perheenjäsenistä kuvasi kilien toimet videolle. Pienen ravistelun jälkeen kilit omaksuivat villapaidat itselleen.

Suloiset kilit värikkäissä villapaidoissa ovat niin hurmaavia, että näky tuo varmasti katsojan huulille leveän hymyn. Lopuksi kilit istahtivat pieneen koriin yhdessä ja vaikutti siltä, että lämpimän villan peittäminä niillä oli mukavat oltavat.