Lola Ponce kertaheitolla seksikkäimpien äitien joukkoon – nautiskeli bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen näyttelijätär ja mallikaunotar Lola Ponce ei lukeudu ainakaan vielä maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, mutta hän oli viime vuonna kovassa nosteessa. Viime aikoina on keskittynyt perhe-elämäänsä ja viettänyt siksi hiljaiseloa julkisuudesta.

Splash
Splash

Eilen Lola, hänen miehensä Aaron Diaz ja perheen Erin-tytär ikuistettiin pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun koko perhe oli viettämässä aurinkoista lomapäivää Miamissa.

Lola Ponce, koko nimeltään Paola Fabiana Ponce, tunnetaan latinalaisessa maailmassa erityisesti El Talisman -televisiosarjan tähtenä. Myös hänen poikaystävänsä näyttelee sarjassa, joten kyseessä on todellinen julkkispari. Televisiossa he tosin näyttelevät pariskunnan sijaan sisaruksia. Jokunen vuosi sitten Lola oli Cannesin elokuvajuhlilla George Clooneyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash