Naisen makeanhimo hipoo huumeriippuvuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britannian Big Brother -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut povipommi Chanelle Hayes on ollut monesti uutisotsikoissa joko valtavien rintojensa tai painonvaihtelunsa ansiosta. Hayesin paino on vaihdellut kymmeniä kiloja ja nainen kommentoi Closer-lehdelle sen johtuvan sokerinhimostaan.

Splash
Chanelle Hayes esitteli laihdutuksensa tuloksia. Kuva: Splash

Hayes vertasi makeanhimoaan huumeriippuvuuteen. Naisen mukaan hän himoitsee sokerisia herkkuja niin paljon, että riippuvuuden täytyy hänen mukaansa olla jo samankaltaista kuin huumeriippuvaisella. Sokerin ja rasvaisen himoaminen on aiheittanut kaunottarella todella suuria painonvaihteluita. Kymmeniä kiloja pudottanut kaunotar esitteli ylpeänä painonpudottamisen tuloksiaan viime joulukuussa, minkä jälkeen hän on taas lihonut lähes 18 kiloa takaisin.

Laihduttaminen ei ole koskaan ollut Hayesille helppoa, sillä naiselle upposi useampi paketillinen keksejä päivän aikana. Hän kertoi aloittavansa päivänsä aina kekseillä. Välipalaksi hän söi keksejä ja sipsejä, lounaaksi yleensä uuniperunaa juustolla ja iltapalaksi taas keksejä. Lihomista on joulukuun jälkeen vauhdittanut myös loukkaantuminen, jonka vuoksi hänen selkäkipunsa ovat estäneet treenaamisen.

Hayes mutusteli päivän aikana yhteensä jopa kolme paketillista keksejä ja kertoo niiden olevan todella addiktoivia. Tällä hetkellä Hayes haaveilee kuitenkin terveellisemmästä elämäntavasta ja urasta kehonrakentajana, koska hän ihailee lihaksikkaita vartaloita.