Poliisi ajoi takaa mopoilijaa Hämeenkyrössä – sitten paljastui yllättävä kuski!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan varsinkin kesäisin useita suomalaisia videoita, joissa nuoret teinipojat kaahailevat mopoillaan. Joskus myös poliisia pakoon. Nyt vuorossa on hieman yllättävä video.

YouTubessa nimittäin julkaistiin tänään video, jossa poliisipartio ajoi takaa mopoilijaa pillit päällä Hämeenkyrön Iisakin ammattikoulun maisemissa. Tavallisesta poiketen mopoa ei tällä kertaa ohjastanut nuori teinipoika, vaan iäkäs mies. Hän kaasutteli poliisia pakoon ihmisjoukon läpi ilman kypärää.

Stara ei tavoittanut poliisia kommentoimaan videota ja sen jälkeisiä tapahtumia. Tiedossa ei siten ole myöskään koska video on kuvattu eikä sitä jäikö karkuri myöhemmin kiinni. Pienellä paikkakunnalla kiinni jääminen on kuitenkin enemmän kuin todennäköistä. Tänään julkaistu video on päivän aikana levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa, jossa on myös vihjattu sen olevan kuvattu jo viime kesänä.