Poptähden karmaiseva moka keikalla – UAV-kuvauskopteri viilsi käden auki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Enrique Iglesias on loukkaantunut konsertissaan Tijuanassa, Meksikossa. Tähti oli tarttunut kiinni konserttilavan edustalla lentävästä UAV-helikopterista kivuliain seurauksin. Iglesiasin epäonneksi helikopterin propellit osuivat hänen sormiinsa viiltäen niihin haavoja.

Enrique sai ensiapua takahuoneessa ja sen jälkeen hän aseteli takaisin esiintymislavalle. Miehen valkoinen paita oli veren tahrima ja miehen kädessä oleva side muuttui hiljalleen veriseksi. Siitä huolimatta mies jatkoi konserttinsa loppuun, sillä hän ei halunnut tuottaa faneilleen pettymystä.

Enrique veti kunniakkaasti keikkansa loppuun ”Show must go on!”- asenteella. Konsertin viimeinen puolituntinen oli popparille varmasti kivulias, mutta esiintymisen ammattilaisena mies ei antanut sen häiritä. Iglesiasin esimerkillistä omistatumista on ylistetty maailmanlaajuisesti. Keikan jälkeen Enrique hakeutui sairaalaan hoidettavaksi ja tulee toipumaan tapaturmasta.