Kanye West ostamassa Neverlandin lahjaksi Kim Kardashianille?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Michael Jacksonin omistuksessa ollut Neverland-tila on tullut hiljattain julkiseen myyntiin. Kuuluisa tila on valmis vaihtamaan omistajaa 100 miljoonan dollarin hintaan. Huvipuistomainen tila on alkanut kiinnostaa räppäri Kanye Westia, sillä hän haluaisi ostaa sen vaimolleen lahjaksi.

The Daily Star -lehden mukaan räppäri yksi kiinnostuneimmista ostajista, joita Neverlandilla tällä hetkellä on. Ainoa syy, miksi Kanye ei ole vielä tilan uusi omistaja on Neverlandin hinta. Mies ei nimittäin ole valmis maksamaan siitä pyydettyä myyntihintaa.

Ylellisyyttä ja mahtipontisuutta arvostava Kanye West on vakuuttunut Neverlandista uutena kotinaan ja hän on tehnyt tilasta tarjouksen. Räppäri on tarjonnut tilasta 86 miljoonaa dollaria toivoen saavansa myyntihinnasta 14 miljoonan dollarin suuruisen alennuksen. Jää nähtäväksi syntyykö kohteesta kaupat ja muuttuuko Neverland pian Westlandiksi.