Lapset dubbasivat Star Wars -trailerin – söpöys huipussaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mashable-kanava antoi kolmelle lapselle mahdollisuuden jälkiäänittää uuden Star Wars: The Force Awakens -elokuvan trailerin, ja he hoitivat hommansa erinomaisesti. The Watercooler julkaisi lasten aikaansaannoksen YouTube-kanavallaan ja se on nerokas.

Arwen, Leila ja Neo -nimiset lapset pääsivät jälkiäänittämään uuden Star Wars -elokuvasta julkaistun toisen trailerin äänet uudelleen ja lopputulos on todella hellyttävä. Lapset lukevat repliikit ja alkuselostuksen, minkä lisäksi he tekevät erilaisia ampumisen ja lentämisen aikana kuuluvia ääniä.

Lapset ottavat hellyttävästi haltuun jopa Harrison Fordin repliikit ja uuden BB-8 -robotin äänet. Hauskimpia trailerissa taitavat kuitenkin olla muut ääntelyt, kun lapset kuulostavat innostuvan spontaanisti erilaisista hyökkäyskohtauksista. Star Wars: The Force Awakens -elokuva nähdään elokuvateattereissa joulukuussa 2015.