Lindsay Lohan pulahti jääkylmään veteen – ei tainnut innostua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa avantouinti on melko yleinen harrastus. Pohjoiset sääolosuhteemme mahdollistavat kylmässä vedessä pulikoinnin talviaikaan ilman keinotekoisesti viilennettyjä altaita. Amerikkalaisille kyseessä on kuitenkin eksoottisempi kokemus.

One More Time

Video, jonka Lindsay Lohan (@lindsaylohan) julkaisi

Viime viikolla viimein kahdeksan vuoden ehdonalaisensa loppuun suorittanut Lindsay Lohan päätti kokeilla keinotekoista avantouimista, ja hän jakoi kokemuksestaan myös videomateriaalia Instagramissa.

Videoillaan näyttelijä ja entinen teinitähti pulahtaa bikineissä kylpyammeeseen, joka on täytetty jääkylmällä vedellä. Tähti ei näyttänyt viihtyvän altaassa kovinkaan pitkään. Lindsay julkaisi Instagramissa myös videon, jossa hän kokeilee Kryolife-hyvinvointikeskuksessa sijaitsevaa ”jääsaunaa”. Videolla tähti astuu kammioon, jossa lämpötila laskee noin -160 celsiusasteeseen.

OMG!!!!! I Went several more times!! Cold but Good!

Video, jonka Lindsay Lohan (@lindsaylohan) julkaisi

@kryolife 3:00 minutes!!!! Negative 256 degrees Fahrenheit

Video, jonka Lindsay Lohan (@lindsaylohan) julkaisi