Mies löysi rattiin sammuneen miehen – jätti nasevan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Reddit-käyttäjä Krazy_Legs asuu Massachusettsissa erään baarin yläkerrassa. Kun hän yhden kostean illan päätteeksi tullut kotiinsa, hän huomasi baarin edustalla käynnissä olevan auton ja ratin takana sammuneen miehen.

Sammuneen miehen löytänyt otti auton virtalukosta avaimet pois ja piilotti ne takapenkille. Hän kävi kotonaan kirjoittamassa miehelle pienen kirjeen, jonka hän jätti rattiin kiinni teipattuna vesipullon kera. Hän kirjoitti löytäneensä miehen käynnissä olevasta autosta sammuneensa.

Mies toivoi kirjeessä, että sammunut pääsisi turvallisesti kotiin. Kirjeessä oli myös selitettynä auton avainten löytymispaikka. Hän oli vielä kuitannut kirjeen nimellä Humalainen Ritari, koska oli itsekin päihtynyt löytäessään miehen.

View post on imgur.com

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.