Mies rakensi pikkulinnuille baarin – kuhina käy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elling Lien -niminen mies halusi rakentaa lintulaudan takapihalleen, mutta mikä tahansa malli ei kelvannut. Mies rakensi pikkulinnuille oman Junco’s Pub -nimisen pubin, jonka visertäviä asiakkaita Lien on saanut nyt mielenkiinnolla seurata.

Mies on tehnyt lintuja varten pikkuruisen pubin, jossa on pieni juoma-automaatti, baaritiski, pikkuiset baarijakkarat, tauluja ja jopa tikkataulu. Lien piilotti baaritiskin taakse siemeniä ja jäi odottelemaan innokkaana, että löytävätkö linnut pubiin.

Ensimmäinen lintu, joka pubiin saapui oli miehen mukaan tummajunkko. Se löysi siemenet baaritiskin takaa ja alkoi palaamaan pubiin aina muutaman tunnin välein. Nyt tämä uskollinen Junco’s Pubin kanta-asiakas on tavannut tuoda myös naisseuraa mukanaan, ja he saapuvat aina yhdessä Junco’s Pubiin nauttimaan baaritiskin tarjoamista antimista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat