Mies sai nakupyöräilyssä erektion – poistettiin välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannin Kentissä järjestetty alastonpyöräily sai nolon käänteen, kun eräs pyöräilijä jouduttiin poistamaan tapahtumasta. Mies oli saanut erektion katsellessaan muita pyöräilijöitä, mistä moni oli järkyttynyt.

Eräs pyöräilijä kommentoi Cambridge News -uutisille, että mies oli alkanut innostumaan jo tapahtuman alkuvaiheilla, kun pyöräilijät olivat riisuneet vaatteensa aloittaakseen pyöräilyn. Miehen lähettyviltä oli alkanut kuulumaan kauhistelua kun ympärillä olleet pyöräilijät olivat nähneet hänellä erektion.

Tapahtuman järjestäjä oli poistanut miehen pyöräilystä välittömästi ja kommentoi, että miehen käytös ei ollut sallittua ja hän oli selvästikin liian innoissaan osallistuakseen alastomaan pyöräilyyn. Alastoman pyöräilyn tarkoituksena on korostaa sitä, miten haavoittuvaisia pyöräilijät ovat tien päällä eikä alastomuus liity mitenkään ihmisten seksuaalisuuteen.