Motivaatiopuhujan retosteluvideolle osuva vastaisku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tai Lopez on yrittäjä, motivaatiopuhuja ja erittäin rikas. Näiden asioiden lisäksi hän on onnistunut tekemään mainoksen, joka on saanut kaikki ärsyyntymään. Mainos tulee välillä YouTubessa ennen videoita ja se on saanut yhden miehen niin raivon partaalle, että hän on tehnyt siitä oman versionsa.

Alkuperäisessä videossa Lopez esittelee autotallissaan olevan Lamborghinin, jonka hän on juuri ostanut. Hän kertoo, että sillä on mukava ajella pitkin Hollywoodin kukkuloita, mutta hienosta autosta huolimatta Lopez kertoo olevansa vieläkin ylpeämpi seitsemästä hyllyllisestä kirjoja. Mies lukee yhden kirjan joka päivä kasvattamalla omaa tietouttaan ja tallissa oleva komea auto pitää miehen motivaation korkealla.

Parodiassa mies esittelee autotallissaan olevan Honda Civicin, josta hän on erittäin ylpeä. Sen jälkeen hän esittelee kaiken muunkin, josta on erittäin ylpeä. Ylpeyden aiheita ja motivaation luojia parodiassa ovat muun muassa tarjottimet, kaljamaha ja särkyneet unelmat.