Nainen löysi sängystään sammuneen tunkeilijan – otti selfien miehen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dubaissa asuva nainen oli tullut kotiinsa ja nähnyt erikoisen näyn. Vieras mies oli nukkumassa naisen vuoteessa ja nainen luuli häntä heti murtovarkaaksi, joka oli väsähtänyt kesken keikan. Nainen otti sammuneen miehen ja paikalle saapuneen poliisin kanssa selfien, koska ajatteli, että hänen ystävänsä eivät uskoisi mitä oli tapahtunut.

Poliisi oli tullut herättelemään miehen, joka kertoi, että ei ollut tullut varastamaan vaan pelkästään nukkumaan. Hän oli ollut humalassa ja väsynyt, joten ensimmäisen avoimen oven kohdalla mies oli päästänyt itsensä sisään ja mennyt asunnon makuuhuoneeseen nukkumaan. Katso selfie tästä.

Mies ei ollut varastanut mitään, mutta hän saattaa saada vuoteessa nukkumisesta ja liiallisesta alkoholinkäytöstä syytteen. Dubaissa on Metro-lehden mukaan pariskuntia koskeva laki, jonka mukaan mies ja nainen eivät saa nukkua samassa sängyssä ennen kuin he ovat avioliitossa.