Pelastajat saivat ankanpoikaset kiinni iPadin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi pientä ankanpoikasta pelastui sadevesikaivosta, kun nopeasti ajatteleva pelastushenkilökunta keksi nauhoittaa iPadilleen poikasten emon ääntä, jonka luokse pikkuiset lopulta tulivat.

Vain muutaman päivän ikäiset ankanpoikaset olivat tippuneet sadevesikaivoon Burton Bradstockissa. Lomailijat olivat huomanneet, että jotain oli tapahtunut, kun emo oli kaivon kannen lähellä ja kaakatti. Ihmiset olivat myös kuulleet sadevesikaivosta pientä piipitystä.

Mark Hyde meni työkaverinsa kanssa tarkastamaan tilanteen ja he olivat huomanneet sadevesikaivoon pudonneet poikaset. Kun he olivat avanneet kannen, poikaset olivat kuitenkin kävelleet pakoon kauemmas kaivon suuaukolta eivätkä miehet ylettyneet niihin enää.

Miehet keksivät nopeasti äänittää iPadillaan lähistöllä olevaa emon kaakatusta. Kun he soittivat ankkaemon ääntelyä tabletilta, poikaset olivat emon äänen rohkaisemina tallustaneet lähemmäs ja ne saatiin lopulta pelastettua.