Tämä oli jo liikaa! Rakkauslukot poistetaan sillasta Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Suomeenkin on rantautunut tapa julistaa rakkautta kiinnittämällä siltaan rakkauslukko, jonka avaimet jäävät parisuhteen molemmille osapuolille. Ranskan pääkaupungissa Pariisissa tapa on jo paljon vanhempi, mutta samalla se on nyt tuonut mukanaan ikävän seurauksen vanhoille silloille.

Splash
Splash

Ranskassa rakkauslukkosilta, eli Pont Des Arts, on päätetty tyhjentää rakkauslukoista, joita on kertynyt yhteen siltaan viranomaisten arvioiden mukaan jopa 700.000 kappaletta. Viime vuonna sillan kaide romahti lukkojen painosta, ja silta jouduttiin sulkemaan. Yksi metri kaidetta painaa lukkoineen noin 200 kiloa, ja yhteensä sillassa on lukkoja arviolta 40 tonnin painosta.

Näissä kuvissa rakkauslukkosilta nähdään vain viikkoja ennen lukkojen poistamista. Kuvien perusteella on helppo päätellä, että silta on joutunut todella koville valtavaksi paisuneen lukkomäärän painon kanssa. Siltaa ei luonnollisestikaan ole alunperin suunniteltu tällaiselle kuormalle.

Splash
Splash
Splash
Splash