Voimistelija viimeisillään raskaana – uskomatonta liikehdintää siitä huolimatta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Telinevoimistelun ammattilainen Julia Sharpe on kuvannut huvittavan temppuvideon muistoksi odotusajastaan. Raskausvatsasta huolimatta neitokainen uskaltautui kokeilemaan kuinka hyvin tasapainoilu onnistuisi vielä 35. raskausviikolla.

Vaikka Sharpe jätti vaativammat temput esittämättä, oli hänen voimistelunsa silti hämmästyttävää katsottavaa. Julia muun muassa käveli etevästi käsillään, vaikka voimistelija kantoi edessään suurta panolastia.

Metro-lehden mukaan Sharpe odotti kaiken lisäksi kaksosia. Perhe julkaisi Julian temppuvideon netissä. Kuvatekstissä odottava äiti vakuutti, että hänen harjoittelunsa oli kevyttä ja hän tiesi omat rajansa vatsansa kanssa. Voimistelua kaipaava äiti kertoi, että hän ei malta odottaa, että lapset syntyvät, jotta hän pääsee jälleen temppuilemaan ilman suurta vatsaa.