BMW-kuskin järjetön tieraivo videolle – toivottavasti häkki heilahtaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Samuel Ayers -niminen mies oli tavalliseen tapaansa menossa moottoripyörällä töihin. Liikennevaloihin pysähtyessään hän huomasi viereisellä kaistalla mustaa BMW:tä ajavan kuskin, joka puhui puhelimeen. Ayers huomautti asiasta kuskille ja pyysi häntä laskemaan puhelimensa.

Ayers jatkoi liikennevaloista matkaansa eikä voinut kuvitellakaan, millaisia seurauksia toisen kuskin huomauttamisella tulisi olemaan. BMW ajoi moottoripyörän takaa ja tönäisi Ayersin kumoon hänen vasemmalta puoleltaan. Ayersin kypärässä ollut kamera tallensi tilanteen ja siitä näkyy, miten kuski kurvasi tönäisyn jälkeen tiehensä.

Ayers sai kaatuessaan niin kovan iskun päähänsä ettei enää muistanut mikä päivä tai vuosi oli. Hän sai useita ruhjeita, mustelmia, kaksi hiusmurtumaa olkapäähänsä ja hänen vasen jalkansa murtui. Kiinni jäänyt bemarikuski on tällä hetkellä rikostutkinnassa, minkä vuoksi Ayers ei pysty vaatimaan häneltä minkäänlaista korvausta tapahtuneesta.