Pete Poskiparta varasi Finlandia-talon – syksyllä massiivinen show

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mentalisti Pete Poskiparta tarjoaa historiallisen viihdekattauksen Finlandia-talossa 6. marraskuuta. The Show – Suomen paras sekoitus tuo silloin samalle lavalle stand-up koomikon Ismo Leikolan, imitaattori Jarkko Tammisen, mentalisti Pete Poskiparran ja Divet Show’n.

– Suomessa varietee on lähes haudattu teatterin muoto, joten herättelemme sitä tässä henkiin ja teemme sen heti kunnolla ja isosti, Pete Poskiparta toteaa.

Pete Poskiparta aloittaa syksyn Mielenkääntäjä-kiertueensa 3. lokakuuta Kuopiosta. Poskiparran edellinen Mies, Mikrofoni ja Mieli -kiertue keräsi lähes 5.000 katsojaa. Uusi kiertue ulottuu entistä laajemmalle ja tarjoaa enemmän esityskertoja. Kiertue kestää lokakuun alusta tammikuun 2016 lopulle.

– Olen luonnollisesti innoissani siitä, että yleisö on löytänyt mentalismin ja uskon, että tämä avaa ovia myös muille alan tekijöille. Toki se myös lämmittää, että meistä muutamista minä olen tällä hetkellä parhaiten myyvä mentalisti. Ainakaan ulkonäkö ei voi olla syynä menestykseen, Poskiparta vitsailee.