Raju ulosajo ja ilmalento videolle – kuski selvisi hengissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadan Torontossa erään rakennuksen seinässä olleet valvontakamerat ovat saaneet taltioitua varmasti rajuimmalta näyttävän ulosajon videolle. Kuski selvisi törmäyksestä hengissä kuin ihmeen voimalla auton keulan mennessä täysin kasaan.

Videolla nähdään, miten henkilöauto syöksyy aidan yli. Auto lentää ilmassa aidan viereen parkkeerattujen autojen yli, läsähtää maahan ja törmää rajunnäköisesti suoraan seinään. Auton nokka menee täysin sisäänpäin ja näyttää siltä, että auton sisältä ei voi löytyä kuin pahaa jälkeä.

Kovasta törmäyksestä huolimatta kuski säilyi hengissä ja on tällä hetkellä Metro-lehden mukaan sairaalassa toipumassa. Ulosajon syytä ei vielä tiedetä eikä sitä, mikä aiheutti auton hallinnan menettämisen. Lähistöllä olevista valvontakameroista kuitenkin selvisi, että kuski oli jostain syystä kaasuttanut pois kovaa vauhtia läheiseltä huoltoasemalta, minkä jälkeen auto oli ajettu ulos tieltä.

PÄIVITYS: Aluksi jutussa kerrottiin auton olevan Mercedes-Benz, mutta näin ei kuitenkaan ollut.