Cheekin yhtiö maksoi peräti 300 000 euroa veroja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek on noussut muutamassa vuodessa hiphopin rivitähdestä kaikkien tuntemaksi viihdetaiteilijaksi. Parhaillaan hyvin ansaittua lomaa viettävä Cheek takoi viime vuonna yritykselleen muhkeat tulot.

Cheek esiintyi viime vuonna tavallisten keikkojen lisäksi kaksi kertaa loppuunmyydyllä Olympiastadionilla. Artistin yritys Liiga Music teki Kauppalehden mukaan viime vuonna peräti 1,2 miljoonan euron tuloksen 1,8 miljoonan euron liikevaihdolla. Edellisvuonna tulos oli 425.500 euroa, joka sekin oli aivan poikkeuksellisen hyvä saavutus.

Kauppalehti kertoi, että Cheek ei nostanut yhtiöstään lainkaan palkkaa. Osinkoa yhtiöstä nostettiin viime vuonna lähes 90.000 euroa. Yhteisöveroja Liiga Music maksoi vuodessa peräti 300.000 euroa, joten suosikkiartistin jättimenestys karisee näin ollen merkittävässä määrin myös suomalaisten yhteisiin verovaroihin.