Danielle Armstrong ei jäänyt miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittiläinen realitysarja The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, on tehnyt monista tähdistään suosittuja julkkiksia kotimaassaan, mutta vain harva heistä on onnistunut tekemään kansainvälistä uraa julkkiksena. Eräs parhaillaan nousua tekevistä on Danielle Armstrong.

Splash
Splash

Eilen Armstrong kuvattiin realitysarjansa muiden tähtien kanssa viettämässä aurinkoista päivää Marbellan rannalla Espanjassa. Daniellella oli yllään pirteän väriset bikinit, kun hän kahlasi rantavedessä. Vesi taisi olla vielä hieman liian kylmää pulahtatamiseen.

26-vuotias Danielle Armstrong on tullut tunnetuksi The Only Way Is Essex -realitysarjasta, mutta kesällä 2014 hän oli otsikoissa myös tragedian merkeissä, sillä hän sai keskenmenon odottaessaan lasta poikaystävänsä James Lockin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash