Odotettu Fallout 4 -pelin traileri julkaistiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1997 julkaistu Fallout heitti pc-pelaajat selviytymään ydintuhon jälkeiseen maailmaan. Sittemmin toimintaa ja roolipeliä yhdistävä Fallout on kasvanut kokonaiseksi pelisarjaksi, joka on nyt saamassa odotettua jatkoa.

Bethesda Game Studios jakoi tiistaina Twitterissä kuvan, joka vihjasi neljännen Fallout-pelin julkaisun olevan tuloillaan. Sittemmin yhtiö julkaisi Youtubessa sarjan neljännen osan trailerin, joka muun muassa paljastaa tulevan pelin sijoittuvan tällä kertaa Bostoniin.

Fallout-sarjan pelit sijoittuvat ydinsodan jälkeisiin Yhdysvaltoihin, jota asuttavat pommisuojiin piiloutuneet ihmiset, väkivaltaiset jengit, sotilaalliset ryhmät ja mutantit. Sarja poikkeaa monista muista samanhenkisistä toimintapeleistä erityisesti epäsovinnaisen mustan huumorinsa ansiosta.