Kim Kardashian odottaa kaksosia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian paljasti juuri uusimmassa Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan jaksossa olevansa taas raskaana. Kim ja Kanye ovat puhuneet julkisuudessa avoimesti ongelmistaan toisen lapsen saamisen suhteen ja Kim kommentoikin, että he harrastivat seksiä jatkuvasti.

New York Daily News -lehden mukaan Kardashianien lähipiiristä kerrotaan, että Kim odottaisi kaksosia. Hän ei ole kuitenkaan itse halunnut kertoa asiasta vielä julkisesti antaakseen Caitlyn Jennerille hänen ansaitsemansa hetken valokeilassa.

Lähde kertoo, että ultraäänessä nähtiin kaksi hedelmöittynyttä munasolua. Kim odottaa sen perusteella kaksosia, mutta näin aikaisessa vaiheessa ei ole vielä selvää tulevatko kummatkin alkiot selviämään raskauden edetessä. Parhaimmassa tapauksessa North saakin yhden sisaruksen tilalta kaksi.