Maailman niukimmat bikinit – poliisitkin kiinnostuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rantaelämästä ja auringon ottamisesta nautivat naiset usein panostavat bikineihin, joista tulee mahdollisimman vähän rusketusrajoja. Niinpä markkinoille on tuotu niukkaakin niukemmat C-stringibikinit, joista ei tule lantiolle rajoja lainkaan.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Bikinit nimittäin hädin tuskin peittävät kriittiset paikat. Eräänlaista pantaa muistuttavat bikinit sujahtavat jalkojen väliin ja pysyvät paikoillaan jopa uidessa. Huvittavan näköiset bikinit ovat niin minimaaliset, että kauempaa katsottuna voisi luulla, että auringonottaja on alaosattomissa.

Netissä on julkaistu myös esittelyvideo, joissa ihmisten reaktioita testataan. Lopulta myös poliisit kiinnostuivat paljastavasta asusta. Erikoiset stringit kääntävät ihmisten katseet. Nämä bikinit on tarkoitettu naisille, jotka haluavat vähemmän rusketusrajoja kuin mitä stringeistä tulee.

Noin vuosi sitten lanseerattu C-string -mallisto ei ole vielä poikinut trendiä ja jää nähtäväksi tulevatko nämä niukat bikinit ikinä muotiin. Myös uimapukumuodissa on menty suuntaan, josta Stara aiemmin uutisoi, eli mummokalsarit ovat nyt myös bikinimarkkinoilla kovaa valuuttaa.