Maailman iloisin koira? Lemmikistä tuli nettitähti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilaisella pariskunnalla on yksi maailman iloisimmista koirista, ainakin shiban ilmeen perusteella. 11-vuotias Cinnamon nimittäin hymyilee lakkaamatta päivät läpeensä. Omistajien mukaan koira hymyilee joskus myös nukkuessaan.

Cinnamonin persoonallisen hymyn takana ovat leveät suupielet jotka kääntyvät usein ihastuttavasti ylöspäin. Koiravanhus on viime vuosina alkanut kerätä ylimääräisiä kiloja ja innostuessaan se usein levittää suupielet hymyilevään asentoon.

Huomionkipeä Cinnamon on pariskunnan silmäterä. Koiraa ulkoiluttaessa ohikulkijat ihastelevat reippaasti hymyilevää hännänheiluttajaa. Daily Mail -lehden mukaan koira on aina ollut ystävällinen ja elämäniloinen, joten ilmeikäs hymyileminen sopii sille kuin nenä päähän. On selvää, että yhtä persoonallisen näköistä karvauonoa saa etsiä.