5-vuotiasta tyttöä kiusattiin – moottoripyöräjengi riensi apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viisivuotias kehitysvammainen tyttö on joutunut naapuruston lapsien silmätikuksi. Albuquerquelainen tyttö oli joutunut jopa yhtenä päivänä kiusaajien hakkaamaksi kotimatkallaan. Paikallinen moottoripyöräjengi The Punishers kuuli tapauksesta ja päätti tehdä asialle jotain.

The Punishers -nimisen moottoripyöräjengin miehet saattavat näyttää vaarallisilta tummiin pukeutuneina, mutta heillä näyttäisi olevan iso sydän ja myötätuntoa heikompia kohtaan. Miehet olivat tehneet tytön talolle kotivierailun ja antaneet hänelle rohkaisevia neuvoja kiusaajien varalle.

The Punishers oil KRQE News 13 -uutisten mukaan kertonut tytölle, että hänen tulisi puolustaa itseään. Miehet olivat myös kertoneet tytölle suojelevansa häntä ja olevansa hänen puolellaan aina tästä eteenpäin. Moottoripyöräjengin avulla luulisi isompienkin kiusaajien pysyvän loitolla.