Georgia Kousoulou käänsi katseet bikineissä – eikä ihme tällä vartalolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitysarja The Only Way is Essex on nähty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexistä, ja sarja on nostanut monia nuoria kaunottaria kansainväliseen suosioon. Eräs tuoreimmista on Georgia Kousoulou, joka lukeutuu sarjan muodokkaimpiin tähtiin.

Splash
Splash

Äskettäin Georgia kuvattiin poikaystävänsä Tommy Mallettin kanssa Thaimaassa, ja nyt hänet ikuistettiin jälleen lomatunnelmissa. Mallikaunotar oli tällä kertaa bongattu päiväkävelyllä rannalla suurikokoinen hattu päänsä aurinkosuojana.

Georgia Kousoulou seurusteli aiemmin realitytähti Grace Andrew’n kanssa, mutta suhde päättyi lopulta julkiseen eroon. Sittemmin parin huhuttiin palanneen yhteen, mutta romanttinen lemmenloma toisen miehen kanssa vahvisti eron.

Splash
Splash
Splash
Splash