Leijona tappoi naisen auton ikkunasta – kuollut oli hittisarjan leikkaaja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen nainen menehtyi Etelä-Afrikassa Johannesburgissa safariajelulla. Gauteng Lion Park on suosittu turistikohde, jossa käydään ihastelemassa leijonia auton suojista. Nainen oli tehnyt virheen ja jättänyt auton ikkunan auki saadakseen parempia kuvia, mikä koitui hänen kohtalokseen.

22-vuotias Game of Thrones -hittisarjan leikkaaja Katherine ”Kate” Chappell oli ottanut kameralla leijonista kuvia auton avoimesta ikkunasta. Leijona oli lähestynyt autoa sivultapäin ja hyökännyt nopeasti purren ja vetäen naisen ulos ikkunasta. Tämä oli jo kolmas tapaus useiden loukkaantumisien lisäksi, joita Gauteng Lion Parkissa on tapahtunut kissapetojen kanssa.

Turisteja neuvotaan Daily Mail -lehden mukaan jo puiston porteilla pitämään auton ikkunat aina suljettuina. Puistossa tapahtuneet onnettomuudet ovat johtuneet joka kerta siitä, että auton ikkuna on ollut auki tai ihminen on ollut auton ulkopuolella. Tässä tapauksessa menehtynyt nainen oli kuitenkin oppaan kyydissä, minkä vuoksi onkin vielä epäselvää miksi mies ei käskenyt naista sulkemaan ikkunaa.