Mies pyysi kodittomilta dollaria – seuraus sai miehet herkistymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa ihmisten kodittomuus on todella suuri ongelma. Ihmiset joutuvat velkakierteiden tai muiden onnettomien sattumusten seurauksena kadulle asumaan eivätkä pääse sieltä enää pois. Yksi taikuri kävi ilahduttamassa näkemiensä kodittomien päivää.

42-vuotias taikuri Kenyon Salo kuvasi videolle, miten hän taikoi Coloradon Pearl Street Mall -toriaukiolla kodittomille rahaa. Kokeilu lähti siitä, että mies halusi nähdä, miten kadulla asuvat suhtautuvat siihen, kun heitä pyytää antamaan dollarin heidän vähistä rahoistaan. Kaikki antoivat Salolle rahaa.

Kun Salo sai kadulla asuvilta dollarin setelit, hän alkoi taittelemaan seteliä. Avattuaan kämmenen sisään taittelemansa dollarin setelin se olikin muuttunut 20 dollarin seteliksi miesten silmien edessä. Miehet olivat ihmeissään ja herkistyivät miehen hauskasta tempusta ja rahallisesta avusta.