Polttariporukka aiheutti liikennekaaoksen – pukeutuivat liikennetötteröiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Polttariporukoita on yleensä helppo huomata kaupungin muusta katukuvasta. Vähintäänkin tulevalle sulhaselle tai morsiamelle on puettu ylle jotain tavallisesta poikkeavaa ja huomiota herättävää, ja koko polttariryhmä on yleensä melko päihtynyt jo päiväsaikaan.

Newquayssa hämmennystä aiheutti miehistä koostuva sulhasen polttariseurue, joista osa oli pukeutunut ihmisen kokoisiin liikennetötteröasuihin. Miehet olivat menneet keskelle autotietä seisoskelemaan ja estäneet autojen liikkumisen kaupungilla todella onnistuneesti.

Paikallinen Chris Woodfinden kommentoi Metro-lehden mukaan, että miesten aiheuttamassa liikenneruuhkassa seisovat autoilijat eivät olleet tempusta mielissään. Leanne King -niminen nainen oli kuitenkin kommentoinut hyvillä mielin, että ruuhkaan joutumisesta huolimatta miehet olivat olleet hauskoja ja kohteliaita naiselle hänen ajettuaan miesten ohi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.