Sika ulosti poliisiautoon – haiseva kosto viranomaisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michiganissa erään perheen lemmikkisika nimeltään Daisy karkasi ja lähti kotoaan kävelylle. Paikallinen oli tehnyt siasta ilmoituksen, minkä jälkeen poliisi oli tullut pian noutamaan Daisya poliisilaitokselle odottelemaan sen omistajaa.

Poliisit olivat Daily Mail -lehden mukaan napanneet Daisystä ja sen veikeästä ilmeestä kuvan, kun sika katseli poliiseja auton takalasista. Poliisit eivät voineet aavistaakaan, mikä heitä odottelisi auton takapenkillä. Syy Daisyn ilmeeseen selvisi kuitenkin heti, kun sika siirrettiin autosta pois.

Daisy oli takapenkillä ollessaan ulostanut poliisiautoon useaan otteeseen. Penkki oli sotkeentunut täysin ulosteesta, mutta Shelby Township Police Department kertoi myöhemmin Facebook-sivuillaan omistajan tulleen noutamaan Daisya ja siivonneen poliisiautosta sian jätökset pois.

I don't have the full story yet, but one of the guys on the road just sent me this…..one in custody. Can't wait to hear all about THIS caper. (Owner did call and apparently piggy has been returned home.)

Posted by Shelby Township Police Department on Thursday, May 28, 2015

If you have been following our piggy story, you will get a kick out of this. Officer Treworgy just sent me this "post arrest" video of the "perp". You can hear Tree say something like " yup, that's in my police car"….. Almost like he's trying to convince himself that there is actually a pig in the back of his patrol car. Lol!

Posted by Shelby Township Police Department on Friday, May 29, 2015