Star Wars -robotti esiteltiin Japanissa: R2-D2 toimii myös jääkaappina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -elokuvien R2-D2 -droidi on yksi elokuvahistorian rakastetuimmista roboteista. Monet ovat haaveilleet omasta piipittävästä minirobotistaan, ja kauppojen hyllyillä on nähty vuosien aikana monenlaisia kauko-ohjattavia versioita elokuvasarjan droidista.

Japanilainen Haier Asia -yhtiö on lyöttäytynyt yhteen Disneyn kanssa luodakseen aidon kokoisen ja itsestään liikkuvan R2-D2-robotin. Aikaisemmista vastaavista tuotteista yhtiön droidi eroaa merkittävällä tavalla. Se toimii nimittäin samalla jääkaappina.

Mikäpä olisikaan parempaa kuin katsella sohvalta käsin televisiota robotin tarjoillessa kylmää olutta. Haier Asia aikoo tuoda jääkaappi-R2-D2:n markkinoille ensi vuonna. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka paljon ikiomasta droidista joutuu maksamaan.