Emily Ratajkowski julkaisi kylpykuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken suosituimmista ja näyttävimmistä malleista. Robin Thicken Blurred Lines -videolta maailmanmaineeseen noussut tähti nähdään pian samannimiseen sarjaan perustuvassa Entourage-elokuvassa.

Bath time in London

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

Nyt 23-vuotias huippumalli hurmaa niin punaisella matolla kuin rohkeassa selfie-kuvassakin. Emily Ratajkowski kuvattiin Entourage-elokuvan ensi-illassa mustaan iltapukuun pukeutuneena. Paria päivää aikaisemmin hän herätti huomiota jakamalla Instagramissa intiimin kylpykuvan.

Emily Ratajkowski on tehnyt viime aikoina tuloaan Hollywoodin kermaan, sillä malliuransa lisäksi hän on saanut jalansijaa myös elokuva-alalla. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski sai taannoin roolin Entourage-elokuvasta, jossa neitokainen näyttelee itseään. Tulevaisuus näyttää millaisen näyttelijäuran Emily saa, mutta mallina hänellä riittää joka tapauksessa vientiä.

Splash
Splash