Fifty Shades of Grey -elokuvaa pannaan halvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eroottisen kirjallisuuden lajityyppiä edustava Fifty Shades of Grey nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, ja tänä vuonna sen pohjalta tehtiin samanniminen elokuva. Dakota Johnsonin ja Jamie Dornanin tähdittämä elokuva osoittautui menestykseksi.

Fifty Shades of Greyn menestyksen vuoksi ei olekaan yllättävää, että elokuva on saamassa myös parodiaversion. Deadline-sivuston mukaan komediaelokuvan nimi tulee olemaan Fifty Shades of Black, ja sen tuotannosta, käsikirjoituksesta ja pääroolin näytelemisestä vastaa Marlon Wayans.

Wayansin ja toisena tuottajana toimivan Rick Alvarezin käsialaa ovat myös menestyksekkäät Scary Movie ja A Haunted House -parodiaelokuvat. Toistaiseksi ei ole selvillä, ketä Fifty Shades of Blackin muissa rooleissa tullaan näkemään. Tästäkin huolimatta elokuvan ensi-iltaa suunnitellaan jo tammikuulle 2016.