Mitkä sääret! Kiinalaismallilla huikean pitkät jalat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muodin parissa työskenteleviltä malleilta vaaditaan kiinnostavaa ulkonäköä ja pituutta. Pituus ja hoikkuus ovat todella tärkeässä asemassa, kun vartalon avulla halutaan saada vaatteet mahdollisimman hyvin esille. Kiinalainen Dong Lei -niminen malli täyttää nämä kriteerit paremmin kuin hyvin.

Dong Lei nousi mallimaailman huipulle Kiinassa osallistuttuaan televisio-ohjelmaan Supermodel. Sarjassa hän sai nopeasti lempinimen Tui Tui, joka tarkoittaa pitkiä jalkoja. Nainen on 180 senttimetriä pitkä, mikä on hyvä pituus mallille, mutta hänen pitkät jalkansa ovat aiheuttaneet ihmetystä.

Tavallisesti noin 163 centtimetriä pitkien naisten jalkojen pituus haaroista alaspäin mitattuna on noin 73 senttimetriä, mutta Lein jalkojen pituus on huikeat 114 senttimetriä. Dong Lei on aiemmin ollut esikoulussa opettajana, mutta kiinalaisnaiseksi huikean pitkä Lei on jo napattu mallimaailman pyöriteltäväksi.