Kavereilta karmaiseva pila: Mies luuli tappaneensa vanhuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huvittavista pilailuvideoista tunnettu The Royal Stampede -kanava on julkaissut videomateriaalia uudesta julmasta pilastaan. Kaverukset olivat pyytäneet ystäväänsä osallistumaan jekkuun, jossa ihmisiä säikyteltiin kadulla kaniasuun pukeutuneena.

Aluksi avustava ystävä kuvasi tilannetta ja sitten yllättäen häntä pyydettiin pukeutumaan kaniasuun. Mies suostui tuuraamaan keppostelijaa ja alkoi säikytellä kadulla ihmisiä. Sitten paikalle sattui mies tyttärensä kanssa ja molemmat säikähtivät kania pahanpäiväisesti.

Yllättäen mies alkoi voida pahoin ja vaikutti siltä, että hän sai sydänkohtauksen säikähdyksestä. Tytär ilmoitti vievänsä isänsä sairaalaan, sillä hän kärsi sydänvaivoista entuudestaan.

Kuvausryhmä seurasi kaksikkoa sairaalaan ja kaniasuun pukeutunut ystävä meni tolaltaan. Hän luuli tappaneensa vanhan miehen säikyttämisellään. Sitten paljastui, että kaikki olivatkin jekuttaneet häntä. Kauhistuttavalla pilalla oli onneksi onnellinen loppu.