Uusi sovellus jakaa salaisuuksia tuntemattomille

Digi · Annika Kela

Älypuhelinsovellus Whisper on hiljattain kasvattanut suosiotaan ja vaikuttaisi siltä, että pari vuotta sitten julkaistusta sovelluksesta on tulossa viimein hitti. Whisper on sovellus, jossa matkapuhelinkäyttäjä voi jakaa salaisuuksiaan anonyymisti ja saada vastauksia muilta käyttäjiltä.

Sovelluksessa on hiljattain esitetty arkaluontoinen kysymys käyttäjiltä koskien epäonnistuneita rakkaudentunnustuksia. Whisperissa nimittäin kysyttiin, mikä oli pahin vastaus, mitä käyttäjät ovat saaneet kerrottuaan rakastavansa jotakuta.

Salaisuuksien ja kokemuksien jakamiseen perustuva Whisper-sovellus on ilmainen. Mikäli käyttäjä haluaa purkaa sydäntään nimettömänä, on Whisper juuri siihen tarkoitukseen erinomainen. Sovelluksessa käyttäjät avautuivat kokemuksistaan ja kertoivat pahimmat vastaukset sanoihin: ”Minä rakastan sinua”. Daily Mail -listasi kamalimmat ja surullisimmat vastaukset:

1.”Se on harmi… Voitko häipyä tiehesi?”

2. ”Tämä oli virhe”

3. ”Minusta meidän pitäisi erota”

4. ”Tiedän, mutta varoitin sinua rakastumasta”

5. ”Siistiä. Haluatko pelata Xboxilla?”

6. ”Tiedän, että rakastat, mutta minä en rakasta sinua enää”

7. ”En tiedä pitäisikö ottaa vielä yksi drinkki vai lopettaa tähän”

8. ”Minäkin rakastaisin jos olisin sinä”

9. ”Olet liian nuori. Et tiedä vielä mitä rakkaus on”

10. ”Ei, et rakasta”