Dennis Rodman räväytti: ”Haluan treffeille Caitlyn Jennerin kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Media on kuhissut viimepäivinä siitä, kun Bruce Jenner esitteli itsensä näyttävästi Vanity Fair -lehden kannessa Caitlyn Jenner -nimisenä naisena. Kansikuvassa naisella on paljastava asu yllään ja Caitlyn on saanut ulkonäöstään naisena todella paljon kehuja ja rohkaisevia sanoja.

TMZSports julkaisi YouTube-kanavallaan radiohaastattelun, jossa haastateltiin Dennis Rodmania. Rodman on tunnettu siitä, että hän pukeutuu välillä naiseksi eikä pelkää shokeerata ihmisiä tai hämmentää miesten ja naisten käsityksiä seksuaalisuudesta. Rodmanilta kysyttiin, mitä mieltä hän on Caitlyn Jenneristä.

Rodman kehui Jenneriä rohkeudesta ja kertoi myös rehellisesti, että jos mies olisi tullut vuosikymmeniä sitten ulos tällaisen paljastuksen kanssa, reaktio olisi ollut täysin toisenlainen. Rodman toivoo Caitlynille kaikkea hyvää ja tokaisee vielä haastattelun loppuun, että olisi halukas menemään treffeille Caitlynin kanssa koska tahansa.