Realitykaunotar ryhtyi kirjailijaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja juontajana tunnettu Kristin Cavallari on saanut pitkäkestoisen projektinsa päätökseen. Neitokainen on nimittäin vihdoin saanut Balancing in Heels -kirjansa valmiiksi. Tähtönen riemuitsi hetkestä julkaisemalla kuvan uunituoreesta esikoisteoksestaan.

Cavallarin fanit ovat olleet tiedosta innoissaan, sillä kirjan avulla he pääsevät kurkistamaan tähtösen vauhdikkaaseen ja glamourikkaaseen elämään. E! -viihdekanavan haastattelussa Kristin kertoi, että kirja kertoo hänen elämästään, perheestään ja elämäntyylistään.

Kristinin elämä on kokenut suuria mullistuksia etenkin sen jälkeen, kun hän meni naimisiin amerikkalaisen jalkapallotähden Jay Cutlerin kanssa. Avioliiton aikana parille on siunaantunut kaksi lasta ja hiljattain tähtönen paljasti olevansa jälleen raskaana. Vaikuttaisi siltä, että tämä vuosi on Kristinille jälleen vauhtia ja jännitystä täynnä uuden kirjan ja tulevan lapsen ansiosta.